Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-12-2016 966 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 27 december zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

VUURWERK

Het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling kent buiten het plezier ook de nodige risico’s en overlast. Wij gingen op stap met burgemeester Gert de Kok en maakten een informatief filmpje.

 

JAAROVERZICHT 2016

Vanaf 27 december kunt u kijken naar ons jaaroverzicht 2016. Gedurende 4 dagen wordt een selectie uitgezonden van de meest gewaardeerde items van het afgelopen jaar. Dit wordt iedere dag een andere selectie, te starten met het eerste kwartaal en op 30 december het laatste kwartaal. Op 31 december wordt onze Kerstspecial herhaald.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen