Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 02-01-2017 763 keer bekeken 0 reacties

Bekijk in het nieuwe jaar onze uitzendingen live op internet!

Bekijk in het nieuwe jaar onze uitzendingen live op internet!

Inderdaad, onze tv programma’s zijn al lange tijd terug te kijken via Internet en ook onze kabelkrant bekijken via de website werkte al jaren prima... Maar: we kunnen u met veel plezier melden dat de tijden van het beeldje voor beeldje (be)kijken van de kabelkrant voorbij zijn! Middels een klein stukje extra apparatuur (met dank aan onze technische afdeling), kunnen we vanaf 2017 voor u onze TV uitzendingen tevens live via het grootste streaming video platform verzorgen (YouTube). Op het moment van schrijven is het kanaal al officieel in de lucht.

Televisiekanaal Omroep Drimmelen niet meer enkel via Ziggo

Middels deze livestream is onze TV zender vanaf nu wereldwijd te ontvangen waardoor het bereik van ons TV kanaal veel groter is geworden. De meeste TV’s tegenwoordig zijn immers ‘smart’ TV’s en kunnen dit soort livestreams gewoon afspelen. U kunt onze livestream vinden via het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen of, nog eenvoudiger door op onze website op de ‘Kijk Televisie / Kabelkrant’ knop te klikken.

Kijk voor meer informatie over onze frequenties en de programma’s van Omroep Drimmelen op onze website www.omroepdrimmelen.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen