Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 02-01-2017 841 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 4 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

NIEUWJAARSTOESPRAAK BURGEMEESTER

Traditiegetrouw spreekt burgemeester Gert de Kok ook dit jaar weer de inwoners toe van de gemeente Drimmelen in zijn nieuwjaarstoespraak.

 

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

HALLELUJAH

De Kerst had voor veel mensen een bijzondere start in Hooge Zwaluwe. Dieuwke Stellinga van restaurant ‘Onze Kerk’ deed een oproep om een gelegenheidskoor samen te stellen. Haar oproep riep enorm veel enthousiaste reacties op van een dirigent, muzikanten en vooral heel veel zangers en zangeressen. Zij zorgden op 24 december voor een ontroerende uitvoering van het prachtige nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen.

 

STREET LEAGUE DRIMMELEN

Het is al weer even geleden, maar op 30 november 2016 waren de finale wedstrijden in de sporthal in Wagenberg voor de eerste editie van Street League Drimmelen. Dit is een voetbalcompetitie voor kinderen uit groep 7 en 8. Zij namen het op tegen teams uit andere kernen in de gemeente. Naast het voetballen stonden sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Goed gedrag werd beloond met bonuspunten. Ook voerden teams een maatschappelijke opdracht uit om iets te doen voor een ander. Hier verdienden zij extra punten mee. Een harstikke sportief project dus, waar ook nog een maatschappelijke kant aan zat.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN-DEEL 5

In deze 5e aflevering van Monumentaal Drimmelen fietsen Corine Polak en Joost Pieterman  voor de 2e keer door Lage Zwaluwe. Daar valt heel wat te bewonderen en het is dus niet de enige aflevering over deze mooie kern. Houdt dus onze uitzendingen ook in de gaten voor het vervolg.

 

NIEUWJAARSDUIK

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een nieuwjaarsduik in onze gemeente. Een sfeerimpressie van deze traditie kunt u later in de week in onze uitzending vinden.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen