Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 09-01-2017 686 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 11 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

TRACTORS BY NIGHT

Een tocht van 36 verlichte tractoren trok op vrijdag 6 januari door de gemeente Drimmelen. De tractoren vertrokken vanaf Rasenberg in Terheijden. Voor vertrek was er al soep en koffie voor de deelnemers om de kou te kunnen trotseren. Vanaf Terheijden reden ze langs Wagenberg, Made, Lage en Hooge Zwaluwe, om vervolgens weer te eindigen in Terheijden. Het was al weer de 11de editie en ook dit jaar was de kwaliteit van de voertuigen hoog. Ook Omroep Drimmelen was natuurlijk van de partij.

 

STREET LEAGUE DRIMMELEN

Het is al weer even geleden, maar op 30 november 2016 waren de finale wedstrijden in de sporthal in Wagenberg voor de eerste editie van Street League Drimmelen. Dit is een voetbalcompetitie voor kinderen uit groep 7 en 8. Zij namen het op tegen teams uit andere kernen in de gemeente. Naast het voetballen stonden sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Goed gedrag werd beloond met bonuspunten. Ook voerden teams een maatschappelijke opdracht uit om iets te doen voor een ander. Hier verdienden zij extra punten mee. Een harstikke sportief project dus, waar ook nog een maatschappelijke kant aan zat.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN-DEEL 5

In deze 5e aflevering van Monumentaal Drimmelen fietsen Corine Polak en Joost Pieterman  voor de 2e keer door Lage Zwaluwe. Daar valt heel wat te bewonderen en het is dus niet de enige aflevering over deze mooie kern. Houdt dus onze uitzendingen ook in de gaten voor het vervolg.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen