Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-01-2017 638 keer bekeken 0 reacties

Stem op je favoriete carnavalsplaten - De Carnavals Top 30

Het is weer mogelijk om te stemmen op jouw favoriete carnavalsplaten voor de Carnavals Top 30! Op de website http://carnavalstop30.simpsite.nl/stemmen vind je een poll met daar in een aantal opties waaruit jij je favoriete platen kunt kiezen. Het is mogelijk om elke 24 uur een stem uit te brengen op je favoriete plaat van dit moment.

De platen met de meeste stemmen worden 21 februari 2017 uitgezonden in de zes uur durende live uitzending van de Carnavals Top 30 vanaf 18.00 t/m 00.00 uur vanuit de studio van Omroep Drimmelen in Terheijden. Stemmen kan tot 12 februari 2017.

Staat jouw favoriete plaat er niet tussen? Geen probleem, want deze kan worden toegevoegd door je suggestie te sturen naar het email adres carnaval@omroepdrimmelen.nl

Natuurlijk zijn we als team van de Carnavals Top 30 ook nog op zoek naar verenigingen en bouwclubs voor hun inbreng in dit radio programma. Heb jij nieuws te melden, over jouw club? Kom langs in de studio. Mail ons via carnaval@omroepdrimmelen.nl

Meer informatie kun je vinden via: http://www.omroepdrimmelen.nl/carnaval

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen