Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-01-2017 825 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 18 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

FUSIE WONINGCORPORATIES

Per 1 januari zijn de woningcorporaties Volksbelang en Goed Wonen gefuseerd. Zij gaan verder onder de naam Woonvizier. Woonvizier verhuurt en beheert circa 2700 woningen. Daarnaast hebben zij ook een deel van hun woningen aangemerkt voor verkoop en realiseren zij regelmatig nieuwbouwprojecten. Riebert Verheugen ging in gesprek met Eric van den Einden van Woonvizier over de fusie en hun toekomstplannen.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN-DEEL 6

Ook in deze 6e aflevering van Monumentaal Drimmelen zijn Corine Polak en Joost Pieterman in Lage Zwaluwe. Ze fietsen dit keer onder meer door het buitengebied, waar ons nog veel herinnert aan de historie van de 2e Wereldoorlog. Onderweg deden ze ook nog even Blauwe Sluis aan. Ze eindigden natuurlijk weer in de dorpskern van Lage Zwaluwe. Zoals ze ook zelf in deze aflevering constateren: wat zijn er toch veel mooie plekjes in onze gemeente als je even van de doorgaande wegen af gaat.

 

TRACTORS BY NIGHT

Een tocht van 36 verlichte tractoren trok op vrijdag 6 januari door de gemeente Drimmelen. De tractoren vertrokken vanaf Rasenberg in Terheijden. Voor vertrek was er al soep en koffie voor de deelnemers om de kou te kunnen trotseren. Vanaf Terheijden reden ze langs Wagenberg, Made, Lage en Hooge Zwaluwe, om vervolgens weer te eindigen in Terheijden. Het was al weer de 11de editie en ook dit jaar was de kwaliteit van de voertuigen hoog. Ook Omroep Drimmelen was natuurlijk van de partij.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen