Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 23-01-2017 498 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 25 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

SOCIAL SOFA

Lage Zwaluwe heeft de primeur! Er staat sinds eind december een Social Sofa en heeft daarmee een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Op initiatief van de gemeente maakten inwoners tekeningen, die door kunstenares Miranda Brouwers werden verwerkt in een ontwerp voor deze bijzondere bank. In het Duvelhok werd het ontwerp vervolgens met duizenden mozaïekstukjes tot een waar kunstwerk in elkaar gezet. Hoe deze bank tot stand kwam? Wij laten het u zien.

 

FUSIE WONINGCORPORATIES

Per 1 januari zijn de woningcorporaties Volksbelang en Goed Wonen gefuseerd. Zij gaan verder onder de naam Woonvizier. Woonvizier verhuurt en beheert circa 2700 woningen. Daarnaast hebben zij ook een deel van hun woningen aangemerkt voor verkoop en realiseren zij regelmatig nieuwbouwprojecten. Riebert Verheugen ging in gesprek met Eric van den Einden van Woonvizier over de fusie en hun toekomstplannen.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN-DEEL 6

Ook in deze 6e aflevering van Monumentaal Drimmelen zijn Corine Polak en Joost Pieterman in Lage Zwaluwe. Ze fietsen dit keer onder meer door het buitengebied, waar ons nog veel herinnert aan de historie van de 2e Wereldoorlog. Onderweg deden ze ook nog even Blauwe Sluis aan. Ze eindigden natuurlijk weer in de dorpskern van Lage Zwaluwe. Zoals ze ook zelf in deze aflevering constateren: wat zijn er toch veel mooie plekjes in onze gemeente als je even van de doorgaande wegen af gaat.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen