Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-01-2017 503 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN-DEEL 7

Dit wordt al weer de voorlopig laatste aflevering van Monumentaal Drimmelen. Molen De Schuddebeurs in Lage Zwaluwe staat hierin centraal. Deze molen heeft hevig geleden onder beschietingen tijdens de 2e wereldoorlog. Hiervan ziet u historische beelden. U ziet ook een interview met Gertjan van Oorschot, eigenaar van de molen, over de toekomstplannen voor deze molen. Een mooi voorlopig einde van deze bijzondere serie over de historie van de kernen in onze gemeente.

 

SOCIAL SOFA

Lage Zwaluwe heeft de primeur! Er staat sinds eind december een Social Sofa en heeft daarmee een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Op initiatief van de gemeente maakten inwoners tekeningen, die door kunstenares Miranda Brouwers werden verwerkt in een ontwerp voor deze bijzondere bank. In het Duvelhok werd het ontwerp vervolgens met duizenden mozaïekstukjes tot een waar kunstwerk in elkaar gezet. Hoe deze bank tot stand kwam? Wij laten het u zien.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen