Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 13-02-2017 459 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 15 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

INTERVIEW MET JAN VISSERS

Het is al weer even geleden, namelijk september 2016. Toen nam Jan Vissers na ruim 40 jaar afscheid van de Madese Boys. Die club dankt zijn naam dan wel aan de boys, maar Jan was vooral actief bij de Madese Girls. Natuurlijk werd er een geweldig afscheidsfeest voor hem georganiseerd en werd hij benoemd tot lid van verdienste. Riebert Verheugen blikt in een interview nog eens terug met Jan naar zijn voetbaljaren met de meiden en zijn afscheid.

 

OPENING ZWALAHOME

Op 28 januari opende Scouting Zwalaho in Lage Zwaluwe haar bijzondere nieuwe onderkomen aan de Groenendijk in Lage Zwaluwe. En waarom dat zo bijzonder is? Niet vaak wordt door een vereniging met zoveel eigen kracht een project gerealiseerd als dit. In het voorjaar van 2015 kreeg Scouting Zwalaho na meer dan 10 jaar en verschillende grote teleurstellingen eindelijk groen licht. Zwalaho nam daarna de bouw in eigen handen. Alles is gedaan door vrijwilligers. De architect, zelf oud-lid van de vereniging, heeft een duurzaam gebouw ontworpen, en met de inzet van een zeer actieve groep vrijwilligers is het gebouw van de grond af gerealiseerd. Een unieke prestatie. Na ruim 1,5 jaar bouwen werd het gebouw geopend. De officiële opening werd verricht door Burgemeester de Kok van Drimmelen en verantwoordelijk wethouder Hans Kuipers. Wij waren erbij op deze feestelijke dag en maakten een impressie.

GEMEENTE ACTUEEL – februari

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op de actuele onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is burgemeester Gert de Kok onze gast. Hij gaat met Riebert Verheugen onder meer in gesprek over veiligheid; de verkiezingen van 15 maart en de officiële benoeming van zijn derde termijn in april.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen