Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-02-2017 568 keer bekeken 0 reacties

De 30 Beste Carnavalshits bij Omroep Drimmelen

De afgelopen weken kon iedereen in de gemeente Drimmelen stemmen op de Carnavals Top 30 van Omroep Drimmelen.

Inmiddels zijn de stemmen geteld en worden alle platen gereed gezet voor de 9de editie van deze Carnavals Top 30, die wordt uitgezonden op dinsdagavond 21 februari 2017 van 18.00 tot 00.00 uur. Niet alleen zal de Top 30 aan bod komen maar ook diverse artiesten komen hun Carnavalshit promoten.

Artiesten die komen zijn onder andere André Pronk, Edrie Antonissen, Duo Kwats, Benno van Vugt en nog een aantal andere grote namen, die we nog even geheim houden. Des te meer reden om te luisteren en te kijken naar De Carnavals Top 30. Deze wordt dit jaar live  uitgezonden vanuit onze studio, die te vinden is aan het Oranjeplein 5 in Terheijden. En iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De toegang is GRATIS!

De Carnavals Top 30 is te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 782, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream op onze website: www.omroepdrimmelen.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen