Hoofdmenu

Artiest van de maand maart bij Omroep Drimmelen radio

Omroep Drimmelen 28-02-2017 847 keer bekeken 0 reacties

Deze maand is de R&B sensatie ‘MJ Hill’ de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

MJ Hill is een opkomende R&B sensatie. Zangeres en schrijfster van nummers zoals "Livin' Party", "All Good Now" en "My Baby". Vroeger was het haar droom om later boekschrijfster te worden. Nou heeft ze geen boek geschreven, maar ze schrijft haar levenservaring in haar eigen liedjes. En dat vindt ze eigenlijk zelfs nog leuker. De bedoeling van haar muziek is om iedereen een betere dag te bezorgen.

MJ Hill is de artiestennaam van Melissa Janet van den Heuvel. Ze vat haar naam in haar artiestennaam samen in het Engels omdat ze wereldwijde carrière plannen heeft. Ze is geboren op 13 juni 1993 in Waalwijk in een gezin met een Surinaamse moeder, Nederlandse vader en haar 2 zusjes. Ook staat ze bekend om haar vlogkanaal MJHill TV. Via dit kanaal geeft ze haar fans de ruimte om een kijkje in haar leven te nemen, zodat ze een groter plezier in haar muziek hebben.

Haar hobby's zijn zingen, songteksten schrijven, tropische vakanties en lekker eten.

Al vroeg begon MJ Hill met zingen in de kerk en deed ze vaak mee aan talentenjachten, die ze altijd won. Ze had ooit met iemand samengewerkt en toen de 2e plaats gewonnen. Hier was zij een week door van d'r apropos. Ze heeft verder nog een paar x modellenopdrachten gedaan, maar is daar verder niet mee doorgegaan, omdat zij zingen toch het leukst vindt.

Meer informatie over MJ Hill kunt u vinden via de website: https://www.facebook.com/MJHill-1651494475149885/

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen