Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 06-03-2017 1062 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 8 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

PORTRET HENK STOOP

In de serie portretten is het dit keer de beurt aan Henk Stoop. Henk is in Made en omstreken vooral bekend uit het verenigingsleven, waar hij onder meer veel werk verzette voor de Madese Boys. Dat hij in deze 11e aflevering van de serie terecht kwam heeft echter vooral te maken met zijn inzet voor het Carnaval. Hij is altijd van de partij en er is zelfs een bokaal voor het jeugd sauwelen van CS De Mayenèrs naar hem vernoemd. Hij reikt die dan ook ieder jaar met veel plezier uit. Loes van Zwieten en haar cameramannen wisten er weer een kleurrijk en veelzijdig portret van te maken.

 

MOTORCROSS MADE 2016

Is het nu (metrologisch) voorjaar- of najaarsweer? Dat zullen ze zich ook wel hebben afgevraagd bij DVO Motorcross Made. Zij hielden op 5 en 6 november 2016 hun motorcross in Wagenberg. De regen kwam letterlijk met bakken uit de hemel. Dit keer zenden wij nog niet eerder gepubliceerd materiaal uit van deze modderige en regenachtige race. Let vooral op de beelden van de racer die een action camera voor ons meenam tijdens de race!

 

GEMEENTE ACTUEEL - maart

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op de actuele onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Hans Kuijpers te gast. Riebert Verheugen gaat met hem onder meer in gesprek over het scheiden van afval in onze gemeente.

 

INTERVIEW MET JAN VISSERS

Het is al weer even geleden, namelijk september 2016. Toen nam Jan Vissers na ruim 40 jaar afscheid van de Madese Boys. Die club dankt zijn naam dan wel aan de boys, maar Jan was vooral actief bij de Madese Girls. Natuurlijk werd er een geweldig afscheidsfeest voor hem georganiseerd en werd hij benoemd tot lid van verdienste. Riebert Verheugen blikt in een interview nog eens terug met Jan naar zijn voetbaljaren met de meiden en zijn afscheid.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen