Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 07-03-2017 966 keer bekeken 0 reacties

Dark Noise Invites, Scratch´98 Edition!

Komende zaterdagavond zetten we de studio op zijn kop met het concept Dark Noise Invites. Dark Noise Invites heeft al meerdere edities gehad in het noorden van het land en draait vooral om de hardere stijlen binnen de dance muziek. Voor het eerst komt Dark Noise Invites nu het zuiden van het land veroveren en wel te beginnen in de studio van Scratch´98!

Om 19:00 uur beginnen we zoals je op zaterdagavond van het Scratch'98 team gewend bent en we gaan door tot 05:00 uur! Dark Noise heeft niet stil gezeten en heeft voor deze avond een complete line-up samengesteld, ook zal Dark Noise natuurlijk zelf weer een set draaien in de studio en zullen we diverse DJ's gaan interviewen. Dit gaat een dol dwaze avond worden met veel harde en snelle beats!

Luister zaterdagavond vanaf 19.00 uur mee via de kabel op 92.9FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9FM en natuurlijk ook online via www.omroepdrimmelen.nl. Ook kun je live gaan meekijken in de studio via de livestream op de facebook pagina van Treble Of Music en Scratch'98.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen