Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 13-03-2017 1281 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 15 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

SCHAATSTALENT CAYA SCHEEPENS

Ze is pas 15 jaar, maar wordt nu al gezien als een groot talent binnen het kunstschaatsen. Caya Scheepens uit Made heeft het laatste jaar veel vooruitgang geboekt in de junior klasse oftewel Ladies Junior. Wij volgden haar tijdens een wedstrijddag in De Uithof Den Haag. Daar werd een gecombineerde wedstrijd geschaatst, namelijk de Challenge Cup (internationaal) en de Nederlands Kampioenschappen. Na de eerste dag stond Caya als eerste Nederlandse genoteerd met haar korte kür. Deze kunt u in onze uitzending bekijken. De lange kür, waarvan we het laatste deel laten zien, liep niet helemaal zoals zij gewenst had, maar ze veroverde toch een mooie 2e plaats in haar klasse. Een resultaat om trots op te zijn. We gaan ongetwijfeld nog veel van haar horen.

 

PORTRET HENK STOOP

In de serie portretten is het dit keer de beurt aan Henk Stoop. Henk is in Made en omstreken vooral bekend uit het verenigingsleven, waar hij onder meer veel werk verzette voor de Madese Boys. Dat hij in deze 11e aflevering van de serie terecht kwam heeft echter vooral te maken met zijn inzet voor het Carnaval. Hij is altijd van de partij en er is zelfs een bokaal voor het jeugd sauwelen van CS De Mayenèrs naar hem vernoemd. Hij reikt die dan ook ieder jaar met veel plezier uit. Loes van Zwieten en haar cameramannen wisten er weer een kleurrijk en veelzijdig portret van te maken.

 

MOTORCROSS MADE 2016

Is het nu (metrologisch) voorjaar- of najaarsweer? Dat zullen ze zich ook wel hebben afgevraagd bij DVO Motorcross Made. Zij hielden op 5 en 6 november 2016 hun motorcross in Wagenberg. De regen kwam letterlijk met bakken uit de hemel. Dit keer zenden wij nog niet eerder gepubliceerd materiaal uit van deze modderige en regenachtige race. Let vooral op de beelden van de racer die een action camera voor ons meenam tijdens de race!

 

GEMEENTE ACTUEEL - maart

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op de actuele onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Hans Kuijpers te gast. Riebert Verheugen gaat met hem onder meer in gesprek over het scheiden van afval in onze gemeente.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen