Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 20-03-2017 697 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 22 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

TURNWEDSTRIJDEN SV DE ZWALUWEN

Begin maart hield Sportvereniging De Zwaluwen hun onderlinge wedstrijden turnen. Alle groepen lieten tijdens de wedstrijd zien wat zij geleerd hebben tijdens de lessen. Samen met hun vriendjes, ouders en opa’s en oma’s gingen ook wij een kijkje nemen in de Amerhal in Made. Natuurlijk stonden zowel brug, balk, vloer en sprongen op het programma. Een impressie van dit sportieve evenement is nu te zien in onze uitzending.

 

MAYBOOM 3-BANDENTOERNOOI

In cultureel centrum De Mayboom in Made werd van 13 januari tot en met 1 februari het Mayboom 3-banden toernooi gehouden. Er waren maar liefst 176 deelnemers, verdeeld over zes klassen. Ze speelden ieder drie wedstrijden en na twee weken blijft dan de helft van de biljarters over. In de tweede ronde was er een knock-out systeem. Het was de zeventiende keer dat het toernooi gehouden werd en natuurlijk waren we erbij.

 

SCHAATSTALENT CAYA SCHEEPENS

Ze is pas 14 jaar, maar wordt nu al gezien als een groot talent binnen het kunstschaatsen. Caya Scheepens uit Made heeft het laatste jaar veel vooruitgang geboekt in de junior klasse oftewel Ladies Junior. Wij volgden haar tijdens een wedstrijddag in De Uithof Den Haag. Daar werd een gecombineerde wedstrijd geschaatst, namelijk de Challenge Cup (internationaal) en de Nederlands Kampioenschappen. Na de eerste dag stond Caya als eerste Nederlandse genoteerd met haar korte kür. Deze kunt u in onze uitzending bekijken. De lange kür, waarvan we het laatste deel laten zien, liep niet helemaal zoals zij gewenst had, maar ze veroverde toch een mooie 2e plaats in haar klasse. Een resultaat om trots op te zijn. We gaan ongetwijfeld nog veel van haar horen.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen