Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 27-03-2017 724 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 29 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

WIJ MAKEN STROOM - AMERCENTRALE

Energie is een hot item. Reden voor Omroep Drimmelen om een item te maken over de Amercentrale. In onze regio is de Amercentrale beeldbepalend en levert werk aan heel wat mensen uit de regio. Het produceert elektriciteit en warmte en heeft voldoende vermogen om energie voor ruim 1 miljoen huishoudens te produceren. De geproduceerde warmte wordt onder meer in de Plukmadesepolder (gemeente Drimmelen) gebruikt voor het verwarmen van kassen. In dit item laten we u zien hoe deze energie, die voor iedereen zo vanzelfsprekend is, tot stand komt.

TURNWEDSTRIJDEN SV DE ZWALUWEN

Begin maart hield Sportvereniging De Zwaluwen hun onderlinge wedstrijden turnen. Alle groepen lieten tijdens de wedstrijd zien wat zij geleerd hebben tijdens de lessen. Samen met hun vriendjes, ouders en opa’s en oma’s gingen ook wij een kijkje nemen in de Amerhal in Made. Natuurlijk stonden zowel brug, balk, vloer en sprongen op het programma. Een impressie van dit sportieve evenement is nu te zien in onze uitzending.

 

MAYBOOM 3-BANDENTOERNOOI

In cultureel centrum De Mayboom in Made werd van 30 januari tot en met 17 februari het Mayboom 3-banden toernooi gehouden. Er waren maar liefst 176 deelnemers, verdeeld over zes klassen. Ze speelden ieder drie wedstrijden en na twee weken blijft dan de helft van de biljarters over. In de tweede ronde was er een knock-out systeem. Het was de 21e keer dat het toernooi gehouden werd en het was weer een sportief en in alle opzichten gezellig toernooi. Natuurlijk waren we erbij.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen