Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 10-04-2017 919 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 12 april zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

HEROPENING DE WIJNGAERD MADE

Op 1 april was het dan zover en dat was geen grap. De bewoners, die tijdens de renovatie in Oosterhout verbleven, zijn weer terug in Made en Gert de Kok verrichtte de officiële (her)opening. Dat werd gevierd met een open dag voor bewoners, medewerkers en vooral de buurt. Wij gingen een kijkje nemen op deze feestelijke dag. Het is prachtig geworden en voldoet aan alle eisen van deze tijd.   Ook benieuwd of nog eens nagenieten? Bekijk dan vooral onze uitzending.

 

ZR. CORNELINE

Veel mensen in Made zullen haar nog kennen. Zr. Corneline woonde en werkte 50 jaar in Made en was daar vooral actief in het onderwijs. Vanaf 1966 was zij docent en later decaan aan de oude huishoudschool van Made, later het Dongemond College. Ze begeleidde veel Madese meisjes en later ook jongens in hun leven en studiekeuze. Ook was ze actief als lector in de parochie en werd daar na haar pensionering fulltime actief als vrijwilligster. Vrijwilligerswerk deed ze ook in Zorgcentrum de Wijngaerd. Voor al haar verdiensten kreeg zij tijdens de afscheidsviering een Bronzen Bever uitgereikt door burgemeester Gert de Kok. Ze is nu bijna 88 jaar en verhuisde na haar afscheid naar Tilburg. Haar lijfspreuk verhuisde met haar mee: “Ondanks alle gedonder is elke dag een wonder”. Wij gingen een kijkje nemen in Tilburg, om te zien hoe het nu met haar gaat.

 

GEMEENTE ACTUEEL - april

Deze maand is wethouder Harry Bakker te gast in onze uitzending van Gemeente Actueel. Hij heeft heel wat te bespreken en gaat met Riebert Verheugen onder meer in gesprek over dorpsgericht werken. Daarnaast komen de voorjaarsnota, glasvezel, verwilderde zwerfkatten en de begrotingsapp aan de orde. Een zeer gevarieerd palet van onderwerpen dus. Benieuwd? Dan vooral kijken.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen