Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 24-04-2017 493 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 26 april zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

MOTORZEGENING MADE 2017

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden, want dit jaar was al weer de 6e motorzegening in Made. Een mooi gezicht, al die stoere motorrijders die zich lieten zegenen. Ongetwijfeld denken sommigen wel eens met een schietgebedje: ik had weer een engeltje op mijn schouders vandaag. Er waren zeker 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Na de zegening werd een toertocht gemaakt van 40 km. Het mooie weer maakte dat er veel publiek langs de route stond. Onze cameraman Ad van Dijk was erbij en maakte de zegening en rit mee op een track. Hij heeft genoten!
 

KOM IN DE KAS

Bedrijven in glastuinbouwgebied Plukmade nodigden weer iedereen uit om een kijkje in de kas te komen nemen. Dat werd weer een succes, want meer dan 10.000 bezoekers gingen op die uitnodiging in. Er werd druk gebruik gemaakt van de boemeltrein die rondjes reed langs de deelnemende bedrijven, die een keur aan verse producten in de aanbieding hadden. Kortom: weer een heel gezellige familiedag tijdens deze 40e editie. Wij waren ook dit jaar weer van de partij.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen