Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-05-2017 560 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 3 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

TERHEIJDENSE PAARDENDAG

Tijdens het Oldtimerweekend van TOV in Terheijden werd op 22 april ook weer een Paardendag georganiseerd.  Het gehele terrein was aangekleed in countrystyle en de jeugd genoot van een speciaal programma, met diverse leuke activiteiten zoals hoefijzer werpen, koe melken en pony rijden. Ook zagen we er mooie demonstraties van onder meer voltige, vrijheidsdressuur en de Friesche Carrouselgroep. Binnenkort ziet u ook een impressie van de oldtimers in onze uitzending.

 

KONINGSDAG TERHEIJDEN

Dit jaar gingen we een kijkje nemen bij de viering van Koningsdag in Terheijden. Het werd er uitbundig gevierd en het weer was vele malen beter dan voorspeld. Gelukkig maar, want wat is er nu leuker op Koningsdag dan mooie wolkenvelden en zo nu en dan een oranje zonnetje dat daar doorheen komt gluren. We waren al van de partij bij het ochtendreveille, maar natuurlijk ook bij het versieren van de fietsen, de tocht met al die versierde fietsen naar de Schans en ‘s middags bij de spelen. Nog eens nagenieten? Kijk dan nu naar onze uitzending.

 

MOTORZEGENING MADE 2017

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden, want dit jaar was al weer de 6e motorzegening in Made. Een mooi gezicht, al die stoere motorrijders die zich lieten zegenen. Ongetwijfeld denken sommigen wel eens met een schietgebedje: ik had weer een engeltje op mijn schouders vandaag. Er waren zeker 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Na de zegening werd een toertocht gemaakt van 40 km. Het mooie weer maakte dat er veel publiek langs de route stond. Onze cameraman Ad van Dijk was erbij en maakte de zegening en rit mee op een track. Hij heeft genoten!
 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen