Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-05-2017 535 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 10 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

OLDTIMERWEEKEND TERHEIJDEN

De Terheijdense Oldtimervrienden organiseerden op22 en 23 april opnieuw een Oldtimerweekend. Het was weer ouderwets gezellig en er viel veel te bewonderen: oldtimer trekkers, woonwagens, auto’s, vrachtwagens, legervoertuigen, motoren, brommers enz. Natuurlijk ontbrak ook de markt niet en waren er tal van activiteiten voor kinderen. Onze cameraman Kees van der Maden ging een kijkje nemen en kreeg Rinus Flipsen van de organisatie voor de camera, die een toelichting gaf op dit jaarlijkse evenement.

 

GEMEENTE ACTUEEL - MEI

Deze maand is wethouder John van Oosterhout te gast in onze uitzending van Gemeente Actueel. Hij gaat met Riebert Verheugen in gesprek over actuele ontwikkelingen in onze gemeente.

 

TERHEIJDENSE PAARDENDAG

Tijdens het Oldtimerweekend van TOV in Terheijden werd op 22 april ook weer een Paardendag georganiseerd.  Het gehele terrein was aangekleed in countrystyle en de jeugd genoot van een speciaal programma, met diverse leuke activiteiten zoals hoefijzer werpen, koe melken en pony rijden. Ook zagen we er mooie demonstraties van onder meer voltige, vrijheidsdressuur en de Friesche Carrouselgroep. Binnenkort ziet u ook een impressie van de oldtimers in onze uitzending.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen