Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 15-05-2017 571 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 17 mei zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

OPENING VEERPONT LAGE ZWALUWE – BIESBOSCH

Bert Pauli, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant en wethouder John van Oosterhout openden op 6 mei de nieuwe veerdienst tussen Lage Zwaluwe en De Biesbosch. Het werd een feestelijke opening met toespraken, muziek en een gratis ‘enkeltje’ vanaf Lage Zwaluwe voor de eerste 100 personen, aangeboden door de gemeente. Dat konden wij ons natuurlijk niet laten ontgaan! In onze uitzending ziet u een terugblik.

 

ONTHULLING MONUMENT BRABANTSE BIESBOSCHBOEREN
Eindelijk een monument ter nagedachtenis van de Brabantse Biesboschboeren. Burgemeester Gert de Kok en Rinus Rasenberg van Stichting Vrienden van de Biesbosch onthulden het op 3 mei. Rinus Rasenberg nam het initiatief voor de realisatie van het monument, om zo de boeren uit de Biesbosch openlijk te bedanken voor hun inzet. Zij maakten zich tijdens de Tweede Wereldoorlog verdienstelijk voor mensen in nood. Het monument is ontworpen door kunstenaar Joris Gaymans, zoon van arts en verzetsstrijder Frits Gaymans. De tekst op het monument is van Inge van der Heijden Jongeneelen uit Oosterhout. Wij waren erbij!

OLDTIMERWEEKEND TERHEIJDEN

De Terheijdense Oldtimervrienden organiseerden op22 en 23 april opnieuw een Oldtimerweekend. Het was weer ouderwets gezellig en er viel veel te bewonderen: oldtimer trekkers, woonwagens, auto’s, vrachtwagens, legervoertuigen, motoren, brommers enz. Natuurlijk ontbrak ook de markt niet en waren er tal van activiteiten voor kinderen. Onze cameraman Kees van der Maden ging een kijkje nemen en kreeg Rinus Flipsen van de organisatie voor de camera, die een toelichting gaf op dit jaarlijkse evenement.

 

GEMEENTE ACTUEEL - MEI

Deze maand is wethouder John van Oosterhout te gast in onze uitzending van Gemeente Actueel. Hij gaat met Riebert Verheugen in gesprek over actuele ontwikkelingen in onze gemeente.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen