Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 22-05-2017 1211 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 24 mei zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

NAUTISCH EVENEMENT WATERSPORTVERENIGING BIESBOSCH

Met een groots opgezet nautisch evenement vierde WSV Biesbosch het 50 jarig bestaan. We zagen er onder meer een nautische markt, historische schepen aan het ponton op de Amer, watersportsport fun activiteiten en demonstraties van de Reddingsbrigade. Hoogtepunt van de dag was de Vlootschouw: leden van WSV Biesbosch voeren met hun boten langs het admiraalschip en brachten een groet aan de Commissaris van de Koning en de Burgemeester.

 

OPENING VEERPONT LAGE ZWALUWE – BIESBOSCH

Bert Pauli, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant en wethouder John van Oosterhout openden op 6 mei de nieuwe veerdienst tussen Lage Zwaluwe en De Biesbosch. Het werd een feestelijke opening met toespraken, muziek en een gratis ‘enkeltje’ vanaf Lage Zwaluwe voor de eerste 100 personen, aangeboden door de gemeente. Dat konden wij ons natuurlijk niet laten ontgaan! In onze uitzending ziet u een terugblik.

 

ONTHULLING MONUMENT BRABANTSE BIESBOSCHBOEREN
Eindelijk een monument ter nagedachtenis van de Brabantse Biesboschboeren. Burgemeester Gert de Kok en Rinus Rasenberg van Stichting Vrienden van de Biesbosch onthulden het op 3 mei. Rinus Rasenberg nam het initiatief voor de realisatie van het monument, om zo de boeren uit de Biesbosch openlijk te bedanken voor hun inzet. Zij maakten zich tijdens de Tweede Wereldoorlog verdienstelijk voor mensen in nood. Het monument is ontworpen door kunstenaar Joris Gaymans, zoon van arts en verzetsstrijder Frits Gaymans. De tekst op het monument is van Inge van der Heijden Jongeneelen uit Oosterhout. Wij waren erbij!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen