Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-05-2017 910 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 31 mei zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

FLITSEN UIT DE SHOW VAN SV HIRUNDO

Op 20 mei werd door gymnastiek vereniging Hirundo uit Lage Zwaluwe een uitvoering gegeven in sporthal de Rietgors. Ongeveer 100 jeugd en volwassen leden gaven in een feestelijk aangeklede zaal een spetterende avondvullende show. Te lang om u helemaal te laten zien, maar wel wat flitsen uit dit spektakel. Alle lof gaat uit naar deelnemers en niet te vergeten de trainers en begeleiders. Ze hebben een fantastische prestatie geleverd.

 

WSVP BESTAAT 50 JAAR

De wielerclub ‘Wij Sporten Voor Plezier Made’ oftewel WSVP vierde op 9 mei met een receptie hun 50 jarig bestaan. De receptie werd gehouden in hun clubhome en was bestemd voor leden en partners, maar ook voor andere belangstellenden. Naast toespraken, was er ook een doorlopende presentatie van oude foto’s en video’s te zien. Het verslag van hun jubileumtrip naar Mallorca kon daarin natuurlijk niet ontbreken. Wij maakten een sfeerimpressie.

 

NAUTISCH EVENEMENT WATERSPORTVERENIGING BIESBOSCH

Met een groots opgezet nautisch evenement vierde WSV Biesbosch het 50 jarig bestaan. We zagen er onder meer een nautische markt, historische schepen aan het ponton op de Amer, watersportsport fun activiteiten en demonstraties van de Reddingsbrigade. Hoogtepunt van de dag was de Vlootschouw: leden van WSV Biesbosch voeren met hun boten langs het admiraalschip en brachten een groet aan de Commissaris van de Koning en de Burgemeester.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen