Hoofdmenu

Scratch’98 live in de grootste muziekwinkel van Nederland

Omroep Drimmelen 05-06-2017 904 keer bekeken 0 reacties

Aanstaande zaterdag 10 juni kun je tussen 11 en 17 uur in Goes de DJ’s van het lokale radioprogramma Scratch’98 aan het werk zien in de grootste muziekwinkel van Nederland tijdens de ‘Hammond-dag 2017’ van Bax Music.

Tijdens deze demo dag kun je live beleven wat er allemaal mogelijk is met het supervette geluid van zo’n ‘ouderwets’ Hammond orgel waarbij de ‘oude rotten’ van Scratch’98 samen met Studio 14 uit Terheijden, de DJ demo’s voor hun rekening nemen. Voor de liefhebbers vinden er gedurende de hele dag optredens van de crème de la crème van Hammond-spelers plaats. Als klapper worden de optredens om 16h afgesloten met een knallende jamsessie begeleid door niemand minder dan Pascal Lanslots!

 

Meer informatie en het volledige programma van de ‘Hammond-dag 2017’ kun je vinden via www.scratch98.nl of  via www.bax-shop.nl.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen