Hoofdmenu

Ontmoet elkaar op de SIL dag!

SWO Drimmelen 12-06-2017 726 keer bekeken 0 reacties

Samen Is Leuker (SIL) Op donderdag 6 juli organiseert SWO voor het eerst een SIL dag, waarbij alle huidige deelnemers en nieuwe geïnteresseerden welkom zijn om elkaar te ontmoeten.

SIL legt contact tussen mensen in de gemeente Drimmelen, die op zoek zijn naar vriendschap of iemand waar zij samen een hobby mee kunnen uitoefenen. Het doel van de SIL dag is om met verschillende activiteiten elkaar beter te leren kennen. Wanneer er een klik is kunnen er contactgegevens uitgewisseld worden en wie weet komt u dus iemand tegen met dezelfde hobby of bloeit er na verloop van tijd een vriendschap op.

Datum: 6 juli 2017

Tijd: aanvang 10.00 uur op het kantoor van SWO (het Vierendeel 6 op de 1e verdieping).

Programma: we wandelen naar de Kaasboerderij in Made waar een activiteit zal plaatsvinden, vervolgens lopen wij via de Liniehof in Made terug naar het kantoor van SWO waar een lunch klaarstaat en wij een activiteit ondernemen om elkaar beter te leren kennen.

Voor deze dag wordt een kleine eigen bijdrage van €2,50 gevraagd (lunch en consumptie zijn inbegrepen).

U kunt zich tot 4 juli aanmelden bij SWO Drimmelen via: 0162-451894 of karlijn.vanpeer@swodrimmelen.nl

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen