Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-06-2017 737 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 21 juni zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TRIATLON TERHEIJDEN

De belangstelling voor deelname aan de 35-ste editie van de Triatlon Terheijden was overweldigend. De organisatie had het maximum aantal deelnemers op 700 gesteld en die waren ruim aanwezig. Eind april werd de inschrijving al gesloten, want toen was het maximum al bereikt. Het was erg warm, waardoor drie deelnemers bevangen raakten door de hitte. De organisatie besloot daarop iets te vroeg om de triatlon te staken. Neemt niet weg dat ruim 90% de eindstreep haalde. Weer een geweldige prestatie!

DARTEN DIP IMPACT

Het is tegenwoordig enorm populair: Darten. Peter Maas en Riebert Verheugen gingen voor ons naar D.I.P Impact, oftewel Darten in de Polderpub, in Lage Zwaluwe. Zij lieten zich er alles vertellen over deze sport. Ook benieuwd? Dan kijken naar onze uitzending.

MOLEN DE AREND TERHEIJDEN 275 JAAR

Op zondag 14 mei werd de 45e Nationale Molendag gehouden. Molen de Arend in Terheijden was natuurlijk geopend voor publiek. Ook werd op die dag het 275 jarig bestaan gevierd met een feest rondom de molen. Benieuwd naar de sfeer bij de Molen op De Schans? Bekijk dan deze week een kort verslagje in onze uitzending.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen