Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-06-2017 845 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 juni zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Jaarafsluiting zangschool Terheijden • Triatlon Terheijden • Darten DIP Impact

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

JAARAFSLUITING ZANGSCHOOL TERHEIJDEN

De vakantieperiode is in aantocht en dat betekent dat allerlei scholen druk doende zijn met de jaarafsluiting. Zangschool Eveline uit Terheijden organiseerde daarvoor een einduitvoering voor haar leerlingen. Wij waren benieuwd en gingen dus kijken en luisteren. Een zeer gevarieerd gezelschap, van jong tot minder jong en van beginner tot gevorderde, beklom het podium. De avond toonde maar weer eens aan waarom zingen zo leuk is.

TRIATLON TERHEIJDEN

De belangstelling voor deelname aan de 35-ste editie van de Triatlon Terheijden was overweldigend. De organisatie had het maximum aantal deelnemers op 700 gesteld en die waren ruim aanwezig. Eind april werd de inschrijving al gesloten, want toen was het maximum al bereikt. Het was erg warm, waardoor drie deelnemers bevangen raakten door de hitte. De organisatie besloot daarop iets te vroeg om de triatlon te staken. Neemt niet weg dat ruim 90% de eindstreep haalde. Weer een geweldige prestatie!

DARTEN DIP IMPACT

Het is tegenwoordig enorm populair: Darten. Peter Maas en Riebert Verheugen gingen voor ons naar D.I.P Impact, oftewel Darten in de Polderpub, in Lage Zwaluwe. Zij lieten zich er alles vertellen over deze sport. Ook benieuwd? Dan kijken naar onze uitzending.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen