Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-07-2017 787 keer bekeken 0 reacties

Deze maand is de Drentse zanger Jannes de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Op zaterdag 7 oktober a.s. viert Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in de GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni zijn splinternieuwe album Gevoel Van Samen Zijn, die wordt voorafgegaan door de vrolijke up-tempo single Laat Me. Zorg dat jij er op 7 oktober bij bent, want dan is er die geweldige samenkomst met alle fans in GelreDome. Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band.

 

Het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ bevat opnieuw een mix van vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads en is opgenomen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen zijn ze erin geslaagd wederom een uitstekende echte Jannes-plaat op te nemen. Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om Eleonora, Ik Wil Naar Griekenland en Ga Maar Weg, de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon.

 

De titel van het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is bewust gekozen. Jannes verwijst ermee naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals hij het zelf verwoordt: “Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!”

 

Meer informatie over Jannes kunt u vinden via de website: www.jannesonline.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen