Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 03-07-2017 803 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Zomeravondfeest Basisschool De Elsenhof • Gemeente Actueel juli • Jaarafsluiting zangschool Terheijden

42 ACTUEEL

Deze week zijn enkele bezoekers van Bruisend Made onze gastpresentatoren bij 42 Acueel. Zij presenteren korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

ZOMERAVONDFEEST BASISSCHOOL DE ELSENHOF

Op vrijdag 23 juni organiseerde de oudervereniging van basisschool de Elsenhof, in samenwerking met het jeugdorkest Wagenberg, weer een zomeravond. Het thema was dit jaar ‘feest’ en dat werd het. Op een volgepakt speelplein gaven de leerlingen vol enthousiasme optredens met zelf gemaakte instrumenten voor ouders, opa en oma’s, buurtgenoten en andere geïnteresseerden. Deze avond wordt om de 2 jaar georganiseerd en zal hopelijk nog vaak worden herhaald.

GEMEENTE ACTUEEL JULI

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor.

Deze maand is wethouder Harry Bakker te gast in de uitzending. Hij zal met Riebert in gesprek gaan over onder meer de financiën van de gemeente. Ook schuift Lilian Lambrechts aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

JAARAFSLUITING ZANGSCHOOL TERHEIJDEN

De vakantieperiode is in aantocht en dat betekent dat allerlei scholen druk doende zijn met de jaarafsluiting. Zangschool Eveline uit Terheijden organiseerde daarvoor een einduitvoering voor haar leerlingen. Wij waren benieuwd en gingen dus kijken en luisteren. Een zeer gevarieerd gezelschap, van jong tot minder jong en van beginner tot gevorderde, beklom het podium. De avond toonde maar weer eens aan waarom zingen zo leuk is.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen