Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 17-07-2017 900 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 19 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Afsluiting seizoen Scouting d’n Hartel • Muzikale lezing ToonArt • Jazz High Swallow 2017

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

AFSLUITING SEIZOEN SCOUTING D’N HARTEL

Scouting D'n Hartel sloot op 8 juli het seizoen af met een spannende strijd op de Schans in Terheijden. Ze lieten zien hoe goed ze zijn in de verschillende scoutingtechnieken. Iedereen in het dorp was uitgedaagd om mee te komen doen. Een geweldige manier om ook andere kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om samen aan de slag te zijn. Ook sommige ouders lieten zich niet onbetuigd, onder meer bij het boomstam zagen.

MUZIKALE LEZING TOONART

Eind mei organiseerde ToonArt een muzikale lezing in restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. René Bastiaanse nam ons mee in de geschiedenis van het Rijke Roomse leven in Brabant en in Hooge Zwaluwe in het bijzonder. Een fragment waarin René op humoristische wijze vertelde over de Katholieke Huwelijksmoraal wilden wij u niet onthouden en is nu te zien in onze uitzending. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het DUO M&M, met Marianne Wortel op altviool en Marianne Langenberg op piano.

JAZZ HIGH SWALLOW

Ook dit jaar organiseerde ToonArt weer het jaarlijkse jazzconcert. Ditmaal bij de molen Zeldenrust in Hooge Zwaluwe. Op deze prachtige locatie genoot het publiek van de jazzy klanken van saxofoniste Naomi Adriaansz, toetsenist / mondharmonicavirtuoos Tim Welvaars en zangeres Carrie Kok. Het was weer een feestje!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen