Hoofdmenu

Persbericht Omroep Drimmelen

Omroep Drimmelen 18-08-2017 341 keer bekeken 0 reacties

Radiomakers Omroep Drimmelen terug in studio

Op 6 juli jl. verlieten een aantal radiomakers de studio van Omroep Drimmelen, vanwege onvrede over het beleid binnen de omroep. Na diverse gespreken met de radiomakers is nu de rust wedergekeerd en zijn ze terug in onze studio in Terheijden.

Het belangrijkste actiepunt was dat zij wilden dat de voorzitter, na 12 jaar voorzitterschap, zou vertrekken. Het bestuur wilde daaraan niet voldoen. Wel had de voorzitter al voor deze actie aangegeven medio 2018 te willen stoppen, nadat hij zijn taken m.b.t. de aanvraag van de nieuwe zendmachtiging en een nieuwe locatie voor de studio had volbracht. In overleg met de actievoerders, het bestuur en de voorzitter werd dit april 2018. Voor de actievoerders was dit een goede oplossing. Daarna zijn er afspraken gemaakt met de radiomakers om dergelijke acties in de toekomst te voorkomen en zijn er nieuwe regels opgesteld. Uiteraard gelden die regels voor alle medewerkers binnen de omroep.
Na enige dagen bedenktijd heeft de voorzitter toch besloten om per direct zijn functie neer te leggen. Het bestuur van Omroep Drimmelen is nu op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen