Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 28-08-2017 276 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 30 augustus zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

MARKPONTJE TERHEIJDEN 25 JAAR IN DE VAART

Het Markpontje vaart nu al weer 25 jaar tussen Terheijden en de Haagse Beemden in Breda. Reden voor een feestje, want het was vanaf de start een groot succes. Er werden maar liefst een half miljoen passagiers overgezet in die 25 jaar. Veel meer dan was verwacht. Tijdens de reünie en receptie van (oud)schippers en genodigden werd schipper Han Loonen in het zonnetje gezet. Hij kreeg uit handen van burgemeester Gert de Kok de Bronzen Bever. Wij waren erbij en maakten een sfeerimpressie van deze feestelijke dag.

MADESE BOYS – NAC BREDA

Op zaterdag 8 juli werd voor de 5e maal de wedstrijd Madese Boys – NAC Breda gespeeld op sportpark de Schietberg. Naast het lustrum vond op deze dag ook de onthulling plaats van de nieuwe uitstraling van het sportpark. Peter Maas was voor ons van de partij en voor deze gelegenheid was de presentatie in de deskundige handen van Angela Martens. Vanwege de vakantieperiode bleef dit item even op de plank liggen, maar u had hem nog van ons te goed!

JUBILEUMCONCERT MADE’S MANNENKOOR

Het Made's Mannenkoor vierde dit jaar het 90-jarig jubileum. Dat werd uitbundig gevierd, onder meer met een jubileumconcert. Onder leiding van René van Assche op piano en met Peter Ligthart als dirigent lieten zij het publiek genieten van hun repertoire. Eén van de gastoptredens werd verzorgd door Annet van den Hout, die onder meer een aantal nummers samen met het koor zong.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen