Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-08-2017 165 keer bekeken 0 reacties

Wat hebben Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Johann Strauss, Frédéric Chopin, George Gershwin, Ben van Nies, het Nederlands Philharmonisch orkest en Omroep Drimmelen met elkaar gemeen? Precies je raadt het al: het klassieke radioprogramma ‘Magnifiek Klassiek’!

Na een ruim jaar van afwezigheid is het klassieke meubelstuk van Omroep Drimmelen, Ben van Nies uit Terheijden, er weer helemaal klaar voor om zijn radioprogramma weer vol energie op te pakken. De liefhebbers van de kunsten kunnen hun hart ophalen want op zondag heerlijk ontwaken en de dag in stijl afsluiten met muziek van de klassieke meesters is vanaf nu weer mogelijk bij uw eigen lokale omroep.

In het radioprogramma wordt aandacht besteed aan evenementen in onder andere het Witte Kerkje in Terheijden en de Waalse Kerk in Breda. Ook zal er om de week het specifieke geluid, de werking en het gebruik van een muziekinstrument uitgelicht worden dat in klassieke concertzalen gebruikt wordt. Ook zal geprobeerd worden om van een klassiek nummer de moderne versie te laten horen. Af en toe is dat heel moeilijk dus het zal niet altijd lukken.

Vanaf 3 september is ‘Magnifiek Klassiek’ elke zondagochtend van 9 tot 10 uur (hh) en elke zondagavond van 18 tot 19 uur (live) te horen bij Omroep Drimmelen.

Meer informatie over de programma’s van Omroep Drimmelen en de uitzendfrequenties kunt u vinden via onze website www.omroepdrimmelen.nl.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen