Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 04-09-2017 159 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 6 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gemeente Actueel • Markpontje Terheijden 25 jaar in de vaart • Madese Boys – NAC Breda

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

GEMEENTE ACTUEEL SEPTEMBER

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor. Ook schuift Lilian Lambrechts aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

MARKPONTJE TERHEIJDEN 25 JAAR IN DE VAART

Het Markpontje vaart nu al weer 25 jaar tussen Terheijden en de Haagse Beemden in Breda. Reden voor een feestje, want het was vanaf de start een groot succes. Er werden maar liefst een half miljoen passagiers overgezet in die 25 jaar. Veel meer dan was verwacht. Tijdens de reünie en receptie van (oud)schippers en genodigden werd schipper Han Loonen in het zonnetje gezet. Hij kreeg uit handen van burgemeester Gert de Kok de Bronzen Bever. Wij waren erbij en maakten een sfeerimpressie van deze feestelijke dag.

MADESE BOYS – NAC BREDA

Op zaterdag 8 juli werd voor de 5e maal de wedstrijd Madese Boys – NAC Breda gespeeld op sportpark de Schietberg. Naast het lustrum vond op deze dag ook de onthulling plaats van de nieuwe uitstraling van het sportpark. Peter Maas was voor ons van de partij en voor deze gelegenheid was de presentatie in de deskundige handen van Angela Martens. Vanwege de vakantieperiode bleef dit item even op de plank liggen, maar u had hem nog van ons te goed!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen