Hoofdmenu

Neem de stap blijf vitaal

SWO Drimmelen 05-09-2017 286 keer bekeken 0 reacties

28 september 2017 wordt er een gratis test- en informatiedag over vitaliteit gehouden in de Zonzeel in Hooge Zwaluwe. Thebe wijkverpleging, Fysio Terheijden, Donckers Fysiotherapie, Fysiotherapie GeriaFit, Ergotherapie Maatwerk Geysen en van Steenderen, SWO & Surplus hebben in samenwerking deze dag opgezet.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Bent u 50 jaar of ouder en ervaart u beperkingen of wilt u zich voorbereiden op het ouder worden? Heeft u artrose, overgewicht, rugpijn of andere lichamelijke klachten waardoor u belemmerd wordt in uw activiteiten? Heeft u angst om te vallen, vind u het moeilijk om ergens alleen op af te stappen of wilt u meer bewegen maar weet u niet goed hoe?
Dan geeft deze dag u de kans om een eerste stap te zetten tot verandering!

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de test- en informatiedag wordt er inzicht gegeven in uw gezondheid, leefstijl en zelfredzaamheid. Er worden testjes uitgevoerd en aan de hand daarvan krijgt u een persoonlijk advies. Daarnaast worden de mogelijkheden van beweegactiviteiten doorgenomen en geeft de buurtsportcoach informatie over het beweegaanbod in de buurt.
Lokale ondernemers staan tijdens deze dag voor u klaar om u informatie en advies te geven over zelfredzaamheid en veilig bewegen en wonen.

Deze stap nemen is gratis, deze dag is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het stimuleringsfonds van ledenvereniging Thebe extra. Aanmelden is niet nodig, wij zien u graag op 28 september tussen 14.00 en 16.00 uur in de Zonzeel in Hooge Zwaluwe. Mocht u niet zelf kunnen komen of heeft u een extra steuntje nodig? Geef het aan en wij kijken of we een maatje voor u kunnen vinden zodat ook u erbij kunt zijn.

Mocht u op 28 september 2017 niet kunnen dan hoeft dit geen probleem te zijn. Komend jaar zullen de samenwerkende partijen meer van zulke dagen organiseren in de andere dorpen van de gemeente. De eerstvolgende dag zal plaats vinden op 24 oktober in de Wijngaerd in Made.

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Elly Akkermans van Thebe wijkverpleging via 06 46727205.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen