Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-09-2017 170 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 13 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Portret Peter Fens • Elfstedenweek per kano • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

PORTRET VAN PETER FENS

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe aflevering van de serie portretten over markante inwoners van onze gemeente. Dit keer ging Loes van Zwieten op bezoek bij Peter Fens. Hij is in dienst bij de Brabantse waterschappen en zorgt daar, samen met andere collega’s in onze provincie, voor het rattenbeheer. Dat is van groot belang om onze dijken te beschermen. We zien hem op het water, in zijn werkplaats en bij thuiskomst. Natuurlijk vertelt hij honderd uit over zijn werk en leven. Het is een bijzonder portret geworden. Benieuwd? Kijken dan maar.

ELFSTEDENWEEK PER KANO

Ja, ook de vrijwilligers van Omroep Drimmelen genoten van hun vakantie tijdens de zomerstop. Onze cameraman Kees van der Maden was vooral sportief aan het genieten. Samen met 2 andere leden van de Biesboschbevers uit Made deed hij mee aan de Elfstedenweek in Friesland per kano. Hij maakte daarvan een videoverslag, dat nu in onze uitzending te zien is.

GEMEENTE ACTUEEL SEPTEMBER

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor.

Ook schuift Lilian Lambrechts aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen