Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 18-09-2017 759 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 20 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Mini Maxi theater – voorbereidingen musical • Portret van Peter Fens • Elfstedenweek per kano

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

MINI MAX THEATER - DE 3 MUSKETIERS

Het Mini Maxi Theater in Made bestaat 35 jaar en viert dat onder meer met de uitvoering van de musical De 3 Musketiers op 7 en 8 oktober in Cultureel Centrum De Mayboom in Made. Het stuk werd 1,5 jaar geleden aangekocht en sindsdien zijn de voorbereidingen in volle gang. Er komt heel wat bij kijken om een dergelijk grote musical op de planken te brengen. Wij volgden een deel van de voorbereidingen en interviewden een aantal mensen van het MMT. De registratie daarvan is nu te zien in onze uitzending. Indrukwekkend om te zien hoe een grote en enthousiaste groep in staat is een dergelijke prestatie neer te zetten.

PORTRET VAN PETER FENS

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe aflevering van de serie portretten over markante inwoners van onze gemeente. Dit keer ging Loes van Zwieten op bezoek bij Peter Fens. Hij is in dienst bij de Brabantse waterschappen en zorgt daar, samen met andere collega’s in onze provincie, voor het rattenbeheer. Dat is van groot belang om onze dijken te beschermen. We zien hem op het water, in zijn werkplaats en bij thuiskomst. Natuurlijk vertelt hij honderd uit over zijn werk en leven. Het is een bijzonder portret geworden. Benieuwd? Kijken dan maar.

ELFSTEDENWEEK PER KANO

Ja, ook de vrijwilligers van Omroep Drimmelen genoten van hun vakantie tijdens de zomerstop. Onze cameraman Kees van der Maden was vooral sportief aan het genieten. Samen met 2 andere leden van de Biesboschbevers uit Made deed hij mee aan de Elfstedenweek in Friesland per kano. Hij maakte daarvan een videoverslag, dat nu in onze uitzending te zien is.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen