Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 25-09-2017 703 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 27 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Biesbosch Challenge • Boekpresentatie De Nieuwe Biesbosch • Mini Maxi theater – voorbereidingen musical

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

BIESBOSCH CHALLENGE

 Op 10 september vond de derde editie van de Biesbosch Challenge plaats. Tijdens de races moesten teams van 2 personen non stop een traject op eigen kracht afleggen. De organisatie verschafte de deelnemers een kaart met daarop ingetekend de punten waar men langs moest. De teams moesten zoveel mogelijk checkpoints (punten) verzamelen. Dat ging niet vanzelf, want er waren zeer veel verschillende onderdelen, waaronder lopen, fietsen, steppen, hindernissen en kanoën Het spreekt voor zich dat kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en doorzettingsvermogen nodig waren om de finish te halen. Overigens gold ook voor onze crew dat ze alle zeilen moesten bijzetten om de verschillende onderdelen voor u in beeld te brengen!

BOEKPRESENTATIE DE NIEUWE BIESBOSCH

In het Biesboschmuseum in Werkendam werd op 21 september het boek ‘De nieuwe Biesbosch: van polderland naar waterland’ gepresenteerd. Aangezien onze gemeente de  ‘voortuin van de Biesbosch’ is, gingen wij erheen en maakten een impressie. De Nieuwe Biesbosch is een boek over een uniek stuk herstellende rivierdelta en over de toekomst van dit bijzondere gebied. In het boek brengen ‘boswachter’ Thomas van der Es en illustrator Stef den Ridder in beeld hoe alles in dit gebied met elkaar samenhangt.

MINI MAX THEATER - DE 3 MUSKETIERS

Het Mini Maxi Theater in Made bestaat 35 jaar en viert dat onder meer met de uitvoering van de musical De 3 Musketiers op 7 en 8 oktober in Cultureel Centrum De Mayboom in Made. Het stuk werd 1,5 jaar geleden aangekocht en sindsdien zijn de voorbereidingen in volle gang. Er komt heel wat bij kijken om een dergelijk grote musical op de planken te brengen. Wij volgden een deel van de voorbereidingen en interviewden een aantal mensen van het MMT. De registratie daarvan is nu te zien in onze uitzending. Indrukwekkend om te zien hoe een grote en enthousiaste groep in staat is een dergelijke prestatie neer te zetten.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen