Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 02-10-2017 725 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 4 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gemeente Actueel • Biesbosch Challenge • Boekpresentatie De Nieuwe Biesbosch

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

GEMEENTE ACTUEEL – oktober

Iedere maand komen een gast van het college van Burgemeester en Wethouders en een medewerker van de gemeente naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor.

BIESBOSCH CHALLENGE

 Op 10 september vond de derde editie van de Biesbosch Challenge plaats. Tijdens de races moesten teams van 2 personen non stop een traject op eigen kracht afleggen. De organisatie verschafte de deelnemers een kaart met daarop ingetekend de punten waar men langs moest. De teams moesten zoveel mogelijk checkpoints (punten) verzamelen. Dat ging niet vanzelf, want er waren zeer veel verschillende onderdelen, waaronder lopen, fietsen, steppen, hindernissen en kanoën Het spreekt voor zich dat kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en doorzettingsvermogen nodig waren om de finish te halen. Overigens gold ook voor onze crew dat ze alle zeilen moesten bijzetten om de verschillende onderdelen voor u in beeld te brengen!

BOEKPRESENTATIE DE NIEUWE BIESBOSCH

In het Biesboschmuseum in Werkendam werd op 21 september het boek ‘De nieuwe Biesbosch: van polderland naar waterland’ gepresenteerd. Aangezien onze gemeente de  ‘voortuin van de Biesbosch’ is, gingen wij erheen en maakten een impressie. De Nieuwe Biesbosch is een boek over een uniek stuk herstellende rivierdelta en over de toekomst van dit bijzondere gebied. In het boek brengen ‘boswachter’ Thomas van der Es en illustrator Stef den Ridder in beeld hoe alles in dit gebied met elkaar samenhangt.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen