Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 09-10-2017 593 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 11 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Amateurconcert Witte Kerkje • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 AMATEURCONCERT WITTE KERKJE TERHEIJDEN – deel 1

In een volle zaal ging op 1 oktober de 33e editie van de reeks theeconcerten in het Witte Kerkje van start. Traditiegetrouw werd het seizoen geopend met een gratis te bezoeken amateurconcert. Het enthousiaste publiek kreeg een afwisselend programma te horen. Maar liefst 17 amateurmusici in 9 combinaties lieten zich van beste kant zien en horen. We waren erbij en u kunt nog eens nagenieten. Om alle deelnemende artiesten aan bod te kunnen laten komen hebben we er twee delen van gemaakt. Vanaf deze week deel 1; deel 2 volgt in een latere uitzending.

GEMEENTE ACTUEEL – oktober

Iedere maand komen een gast van het college van Burgemeester en Wethouders en een medewerker van de gemeente naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen