Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 23-10-2017 740 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 25 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Hondenvereniging Made • Kunstweekend gemeente Drimmelen • Amateurconcert Witte Kerkje-deel 2

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

HONDENVERENIGING MADE

Als u een hond heeft is het prettig als hij geleerd heeft naar u te luisteren. Bij de hondenvereniging in Made worden daarvoor met groot enthousiasme cursussen gegeven door vrijwilligers. Van puppytraining tot en met voortgezette cursussen, behendigheid en pakwerk. Trouwens, nieuwe vrijwilligers kunnen ze altijd gebruiken. Wij namen een kijkje en zagen hoerveel plezier honden en baasjes daaraan beleven. Wordt u er net zo enthousiast van als wij?

KUNSTWEEKEND GEMEENTE DRIMMELEN

In het weekend van 7 en 8 oktober werd in de dorpen van Drimmelen voor de 3e keer een kunstweekend georganiseerd. Ongeveer 100 amateur-kunstenaars exposeerden hun werk in hun eigen dorp. Wij zagen er een zeer gevarieerd aantal kunstwerken, spraken enkele kunstenaars en luisterden naar muziek. Geniet u met ons mee?

AMATEURCONCERT WITTE KERKJE TERHEIJDEN – deel 2

In een volle zaal ging op 1 oktober de 33e editie van de reeks theeconcerten in het Witte Kerkje van start. Traditiegetrouw werd het seizoen geopend met een gratis te bezoeken amateurconcert. Het enthousiaste publiek kreeg een afwisselend programma te horen. Maar liefst 17 amateurmusici in 9 combinaties lieten zich van beste kant zien en horen. We waren erbij en u kunt nog eens nagenieten. Deze week deel 2 van dit concert.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen