Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-10-2017 869 keer bekeken 2 reacties

Vanaf 1 november zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Griezelen: Halloweentocht in Terheijden • Kunstweekend Hooge en Lage Zwaluwe • Hondenvereniging Made

42 ACTUEEL

Onze nieuwsrubriek viert deze week een jubileum: het is de 250e editie. Best iets om trots op te zijn. Iedere week weer nieuwe korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Blijf het ons mailen naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

GRIEZELEN: HALLOWEENTOCHT IN TERHEIJDEN

Het was griezelen geblazen op zaterdagavond 28 oktober in Terheijden. Prachtig verkleedde kinderen en ouders verzamelden zich op het Oranjeplein om de Halloweentocht te gaan lopen. Prima georganiseerd met aanbeladressen onderweg en een hele groep vrijwilligers die zorgde dat alles goed verliep. De kinderen hebben er duidelijk van genoten en riepen al meteen: volgend jaar weer!

KUNSTWEEKEND HOOGE EN LAGE ZWALUWE

In het weekend van 7 en 8 oktober werd in de dorpen van Drimmelen voor de 3e keer een kunstweekend georganiseerd. Ongeveer 100 amateur-kunstenaars exposeerden hun werk in hun eigen dorp. Wij zagen er een zeer gevarieerd aantal kunstwerken en spraken enkele kunstenaars. Vanaf deze week kunt u kijken naar de exposities in Hooge en Lage Zwaluwe.

HONDENVERENIGING MADE

Als u een hond heeft is het prettig als hij geleerd heeft naar u te luisteren. Bij de hondenvereniging in Made worden daarvoor met groot enthousiasme cursussen gegeven door vrijwilligers. Van puppytraining tot en met voortgezette cursussen, behendigheid en pakwerk. Trouwens, nieuwe vrijwilligers kunnen ze altijd gebruiken. Wij namen een kijkje en zagen hoerveel plezier honden en baasjes daaraan beleven. Wordt u er net zo enthousiast van als wij?

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Omroep Drimmelen

29-11-17 om 15:55

Dan ook even kijken naar het filmpje van Omroep Drimmelen. Onderstaand de YouTube link:
https://youtu.be/P8_JwIX9XA0

29-11-17 om 15:28

Wat ontzettend leuk mijn zoon en dochter zo te zien staan op de foto. Ze vonden het geweldig om mee te doen aan de halloweentocht en zijn de volgende keer zeker weer van de partij! Een heel leuk initiatief en complimenten voor de organisatoren.

Cookie-instellingen