Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 06-11-2017 766 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 8 november zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • World Crank Cup 2017 • Gemeente Actueel • Kunstweekend Hooge en Lage Zwaluwe

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

WORLD CRANK CUP

Het beneden rivierengebied in en rondom de Biesbosch is uniek in de wereld. Diverse rivieren komen

er samen en vormen een uniek decor waar iedereen van kan genieten. Om dit gebied in de wereld meer positieve aandacht te geven werd er in oktober de eerste World Crank Cup georganiseerd. De beste roofvissers van de wereld reisden af om hier hun sport uit te oefenen. Een echt spektakel, met internationale aandacht. En de verdiende winnaar werd: Willem Stolk, tevens initiatiefnemer van dit bijzondere evenement. Onze crew trotseerde weer en wind om het voor u in beeld te brengen.

GEMEENTE ACTUEEL- november

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Hebt u een vraag die u graag zou willen stellen? Mail die vraag dan naar: gemact@omroepdrimmelen.nl en wie weet legt Riebert Verheugen uw vraag aan hem voor. Ook schuift een medewerker van de gemeente aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

KUNSTWEEKEND HOOGE EN LAGE ZWALUWE

In het weekend van 7 en 8 oktober werd in de dorpen van Drimmelen voor de 3e keer een kunstweekend georganiseerd. Ongeveer 100 amateur-kunstenaars exposeerden hun werk in hun eigen dorp. Wij zagen er een zeer gevarieerd aantal kunstwerken en spraken enkele kunstenaars. Vanaf deze week kunt u kijken naar de exposities in Hooge en Lage Zwaluwe.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen