Hoofdmenu

Gaan reizen met het Openbaar Vervoer, hoe doe je dat?

08-12-2017 1107 keer bekeken {0} reacties

Op 18 en 19 december worden in Lage Zwaluwe en Wagenberg zogenaamde OpStapDagen in de gemeente Drimmelen georganiseerd. Deze zijn gratis, leerzaam en leuk. Inclusief professionele rondleiding op NS-station Breda, gratis lunch en als extra een gratis OV-chipkaart!

Wilt u wel eens met de bus of trein ergens naartoe? Maar doet u dat niet, omdat u reizen met het openbaar vervoer (OV) lastig vindt of niet weet hoe het werkt? Dan helpen we u graag. De KBO en gemeente Drimmelen organiseren op 18 en 19 december OpStapDagen voor alle 65-plussers uit Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden en Wagenberg. Op deze dag kunt u op een ontspannen manier gratis (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer.

Wat kunt u verwachten tijdens de OpStapDag? U kunt met de bus of op eigen gelegenheid naar het startpunt reizen: ‘Den Domp’ in Lage Zwaluwe of Cultureel Centrum ‘Plexat’ in Wagenberg. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u hier informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in de regio.

Daarna vertrekt u gezamenlijk met de bus naar het nieuwe NS-station in Breda. U krijgt uitleg over de overstap van bus op trein en een rondleiding door een professionele gids. Op het station kunt u genieten van een heerlijke lunch. Na het bezoek aan het NS-station reist u samen met OV-ambassadeurs terug naar de startlocatie.

Persoonlijk advies en OV-chipkaart Onze OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het evenement al uw vragen over het OV. Na terugkomst in ‘Den Domp’ of ‘Plexat’ krijgt u een persoonlijk reisadvies en kunt u een gratis OV-chipkaart aanvragen. We beoordelen graag samen uw mogelijkheden om meer met OV te reizen.

aan de leden van de KBO’s Wagenberg, Terheijden, Lage en Hooge Zwaluwe

Gaat u mee OpStap? U kunt kiezen uit één van onderstaande dagen:

· Maandag 18 december (startpunt ‘Den Domp’ in Lage Zwaluwe)

· Dinsdag 19 december (startpunt Cultureel Centrum ‘Plexat’ in Wagenberg)

Het programma duurt van 10.00 uur tot ongeveer 14.30 uur.

Meldt u aan! Deelname aan de OpStapDag is gratis en geschiedt op volgorde van aanmelding. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Vol = vol!

Bel: (076) 513 66 00 (bereikbaar op maandag 11 december en dinsdag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur) Op piekmomenten kan het zijn dat u het nogmaals moet proberen, wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op één van deze dagen!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen