Hoofdmenu

Gaan reizen met het Openbaar Vervoer, hoe doe je dat?

08-12-2017 1096 keer bekeken 0 reacties

Op 18 en 19 december worden in Lage Zwaluwe en Wagenberg zogenaamde OpStapDagen in de gemeente Drimmelen georganiseerd. Deze zijn gratis, leerzaam en leuk. Inclusief professionele rondleiding op NS-station Breda, gratis lunch en als extra een gratis OV-chipkaart!

Wilt u wel eens met de bus of trein ergens naartoe? Maar doet u dat niet, omdat u reizen met het openbaar vervoer (OV) lastig vindt of niet weet hoe het werkt? Dan helpen we u graag. De KBO en gemeente Drimmelen organiseren op 18 en 19 december OpStapDagen voor alle 65-plussers uit Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden en Wagenberg. Op deze dag kunt u op een ontspannen manier gratis (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer.

Wat kunt u verwachten tijdens de OpStapDag? U kunt met de bus of op eigen gelegenheid naar het startpunt reizen: ‘Den Domp’ in Lage Zwaluwe of Cultureel Centrum ‘Plexat’ in Wagenberg. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u hier informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in de regio.

Daarna vertrekt u gezamenlijk met de bus naar het nieuwe NS-station in Breda. U krijgt uitleg over de overstap van bus op trein en een rondleiding door een professionele gids. Op het station kunt u genieten van een heerlijke lunch. Na het bezoek aan het NS-station reist u samen met OV-ambassadeurs terug naar de startlocatie.

Persoonlijk advies en OV-chipkaart Onze OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het evenement al uw vragen over het OV. Na terugkomst in ‘Den Domp’ of ‘Plexat’ krijgt u een persoonlijk reisadvies en kunt u een gratis OV-chipkaart aanvragen. We beoordelen graag samen uw mogelijkheden om meer met OV te reizen.

aan de leden van de KBO’s Wagenberg, Terheijden, Lage en Hooge Zwaluwe

Gaat u mee OpStap? U kunt kiezen uit één van onderstaande dagen:

· Maandag 18 december (startpunt ‘Den Domp’ in Lage Zwaluwe)

· Dinsdag 19 december (startpunt Cultureel Centrum ‘Plexat’ in Wagenberg)

Het programma duurt van 10.00 uur tot ongeveer 14.30 uur.

Meldt u aan! Deelname aan de OpStapDag is gratis en geschiedt op volgorde van aanmelding. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Vol = vol!

Bel: (076) 513 66 00 (bereikbaar op maandag 11 december en dinsdag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur) Op piekmomenten kan het zijn dat u het nogmaals moet proberen, wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op één van deze dagen!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen