Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-12-2017 453 keer bekeken 0 reacties

Gezellig het nieuwe jaar inluiden bij Omroep Drimmelen: Oud en Vinyl

Bijna iedereen heeft ze nog wel ergens op zolder of in de kelder liggen: Grammofoonplaten vol met heerlijke muziek! Tegenwoordig worden de zwarte schijven door velen weer gekoesterd en bezetten ze een prominente plaats in menig huiskamer. Wie kent ze niet: de albums van ‘Alle 13 goed’ met de typische sexy dames op de hoezen, je collectie van ‘The Cats’, ‘ABBA’, ‘Elvis’ en ‘The Beatels’ of die stapel top 40 singeltjes!

Neem uw platen mee: vanaf 00:30 uur inloop in de studio

We starten in het nieuwe jaar om 01:00 uur met een speciale nieuwjaarsnacht uitzending vanuit de radiostudio van Omroep Drimmelen waarbij we u als luisteraar om hulp vragen! Zoek minimaal 2 platen of singeltjes van uw oude collectie uit en kom gedurende de nieuwjaarsnacht met deze platen naar de studio aan het Oranjeplein in Terheijden. We zullen gedurende deze nieuwjaarsnacht uitzending, onder feestelijk genot van een hapje en drankje natuurlijk ook uw pareltjes laten horen!

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Vanzelfsprekend krijgen alle luisteraars de mogelijkheid om hun nieuwjaarsgroet voor 2018 via onze zender te laten horen maar let op: Inbellen is mogelijk maar uw aanwezigheid in de studio, vergezeld van de nodige plaatjes wordt nog veel meer op prijs gesteld! ‘Oud en Vinyl’ tijdens de nieuwjaarsnacht is voor iedereen vrij toegankelijk en duurt tot ongeveer 04:00 uur.

Meer informatie over de programma’s van Omroep Drimmelen en de uitzendfrequenties kunt u vinden via onze website www.omroepdrimmelen.nl.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen