Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 18-12-2017 631 keer bekeken 0 reacties

Overal om u heen ziet u weer mooie versiering en lichtjes. Kerstmis staat voor de deur, 2017 wordt binnenkort uitgezwaaid en een Nieuw jaar ingeluid. Wij wensen U fijne Feestdagen en een gezond, gelukkig en mooi 2018.

Naast 42Actueel kunt u op ons tv kanaal op 24, 25 en 26 december kijken naar onze Kerstspecial. Vanaf 27 december volgt ons jaaroverzicht. U kunt dan 4 dagen kijken naar een selectie van de meest gewaardeerde items van het afgelopen jaar. Dit wordt iedere dag een andere selectie, te starten met het eerste kwartaal en op 30 december het laatste kwartaal. Op 31 december wordt onze Kerstspecial herhaald.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen