Hoofdmenu

Nieuwe versie Sociaal Wijzer Drimmelen

SWO Drimmelen 21-12-2017 349 keer bekeken 0 reacties

De papieren versie van Sociaal Wijzer Drimmelen 2018-2019, een co-productie van SWO Drimmelen en WWZ-Drimmelen met ondersteuning van de gemeente Drimmelen, kwam afgelopen week ter beschikking.

Het boekje is een uittreksel van de Sociaal Wijzer Drimmelen op internet (www.sociaalwijzerdrimmelen.nl) en is de bijgewerkte opvolger van Sociaal Wijzer Drimmelen 2016-2017. De Wijzer-op-papier is beschikbaar gemaakt onder meer voor inwoners zonder internettoegang.

De Wijzer beschrijft 90 sociale voorzieningen die in de gemeente Drimmelen beschikbaar zijn. De voorzieningen worden geleverd door 164 aanbieders uit Drimmelen en omgeving.

Elke voorziening begint met een korte omschrijving.
Per voorziening worden de betreffende aanbieders vermeld met informatie over hun mogelijkheden, openingstijden en een telefoonnummer voor verder contact.
De Wijzer, een full-colour uitgave, is verlucht met drone-foto's van de gemeente Drimmelen. Ze heeft, naast een inhoudsopgave van de voorzieningen, ook een inhoudsopgave van de aanbieders, aangevuld met hun telefoonnummer en verwijzing naar de pagina's in de Wijzer.

Het eerste exemplaar (van 1000 exemplaren) werd 20 december overhandigd aan wethouder John van Oosterhout van Maatschappelijke Aangelegenheden.
Dat gebeurde tijdens de traditionele eindejaarsbijeenkomst van SWO in de Mayboom in Made.
De Wijzer-op-papier is gratis verkrijgbaar bij SWO Drimmelen en het Wmo-loket.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen