Hoofdmenu

Vrije Inloop Plexat: dinsdag 2 januari 2018:NIEUWJAARSRECEPTIE

CJA Gurp van 22-12-2017 336 keer bekeken 0 reacties

Het nieuwe jaar is amper een dag oud, maar toch is er dinsdag 2 januari al een vrije inloop in Plexat. Het programma van deze dag sluit daar dan ook op aan. Daarom zouden wij graag zien dat niet alleen onze vaste gasten er weer zijn, maar alle inwoners van Wagenberg en speciaal die groepen mensen die elke week gebruik maken van Plexat. Waarom?

We willen iedereen graag een Nieuwjaarsreceptie aanbieden. De deur staat voor iedereen open vanaf 10.00 uur. U bent welkom om elkaar het beste te wensen onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard bieden wij u ook een Nieuwjaarsborrel aan.

Wij hopen tijdens de Nieuwjaarsreceptie o.a. ook de  jeu de boulers, biljarters, kaarters enz. te mogen begroeten.

Om kwart over twaalf gaan we gezamenlijk lunchen (waarvoor van u een bijdrage van € 5,00 wordt gevraagd). Om alles goed te laten verlopen is het belangrijk dat u zich vooraf voor de lunch aanmeld.

’s Middags gaan we kijken naar een film over Wagenberg. Dat past wel zo aan het begin van een nieuw jaar.

De film voert ons terug naar het jaar 2005. Niet zo heel ver terug, dus voor iedereen nog goed herkenbaar. Grote kans dat u uzelf, uw familieleden en/of bekenden op de film tegen komt.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen