Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-01-2018 975 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Gert de Kok • Van verleden naar heden - Wagenberg • Portret van Grietje Middelkoop

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

NIEUWJAARSTOESPRAAK BURGEMEESTER

Traditiegetrouw spreekt burgemeester Gert de Kok ook dit jaar weer de inwoners van de gemeente Drimmelen toe in zijn nieuwjaarstoespraak.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN - Wagenberg

Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in Wagenberg. Joost en Corine gingen er in gesprek met Riet en Piet Rasenberg over de bedrijvigheid in dit dorp in verleden en heden. Natuurlijk ziet u prachtige oude foto’s uit het verleden van dit mooie dorp. Onze grote dank gaat daarvoor uit naar Johan van de Made en natuurlijk naar Riet en Piet voor hun gastvrijheid en verhalen.

PORTRET VAN GRIETJE MIDDELKOOP

 Zet een Friezin op het platteland in Brabant…wat krijg je dan…juist Grietje Middelkoop! Een portret van een bijzondere vrouw: betrokken, zelfstandig, actief en zeker ook sportief. Ze woont vanaf 1962 op een boerderij in Brabant en bezocht als sociaal economisch voorlichter bij een landbouworganisatie heel wat agrarische gezinnen in onze regio. Later werd ze secretaris van de provinciale agrarische sector. Ze heeft haar hart aan Brabant verpand, maar bezoekt ook haar Friesland nog regelmatig.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen