Hoofdmenu

Deelgenotengroep Psychisch Kwetsbaar Terheijden

ProfielfotoMireille Luijkx 14-01-2018 269 keer bekeken {0} reacties

Dinsdag 9 januari '18 jl. Het was een geslaagde middag met de deelnemers van Deelgenotengroep Psychisch Kwetsbaar. Gezellig samen zijn, over diverse dingen gesproken met een lekker een bakje koffie of thee erbij. Degenen die voor de eerste keer kwamen, werd door iedereen van harte welkom geheten

 

De tijd ging snel voorbij, en dat werd ook door de deelnemers zo ervaren. Iemand vertelde mij dat hij in het begin van de middag niet lekker in zijn vel zat, maar met een beter gevoel naar huis ging! En dat is fijn om te horen!

Ik verheug me al weer op de volgende bijeenkomst, 13 februari a.s. vanaf 13.30 - 15.30 uur: Deelgenotengroep Psychisch Kwetsbaar in het Antonius Abt. ruimte 'Het bruin café'. U bent wederom van harte welkom!

Weet u misschien iemand in uw familie, kennissenkring, of uit de straat, waarvan u denkt dat dit iets is zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op:

Jacqueline Slotboom tel: 06 - 131 852 17

Mireille Luijkx tel: 06 - 12925774

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen